Slik går no dagan.........

30. sep, 2018

Helt utrolig hvor fort tiden har gått siden valpene ble født. Det er en fryd å se de vokse til og en av mine store opplevelser å få mitt første kull. En drøm jeg har båret på lenge. Jeg skal kose meg tiden jeg har igjen sammen med disse søte små <3

27. sep, 2018

Årets siste uteutstilling for vår del ble en kjempefin dag😊 Chay- Cvet Vinny vrch BIR og Elly-El Vinny vrch fikk sitt andre cert i år. Og ble BIM. Begge to fikk knallfine kririkket. 

27. sep, 2018

Vi har fine turmuligheter i nærmiljøet der vi bor. Esenstadmarka er et fint alternativ. I dag var det Chay som fikk bli med på en kosetur dit. 

27. sep, 2018

I mars gikk turen til Letohallen og dobbelutstillingen. Lena og Kristian var med og stilte Elly. Elly ble BIR Valp Vinner begge dager og ikke nok med det hun ble BIG 3 Valp også. Chay og Zoja ble BIR og BIM Vinnere hver din dag. Vi hadde en utrolig hyggelig tur ilag med Lena og Kristian. 

8. aug, 2018

Da var dagen kommet for å reise å hente Elly i Tsjekkia. Både Knut og jeg var veldig spente på å få treffe henne. Elly er vår 4 hund fra Kennel Vinny vrch i Tsjekkia.