Velkommen til søte prinsessa Elly❤️

Ønsker prinsessa Eli-El Vinny vrch velkommen til Kennel Chiruska. Hun kommer fra Tsjekkia og er vår fjerde hund fra oppdretter Vinny vrch.

Kennelnavn Chiruska

Da endelig fikk vi vårt kennelnavn som er oppkalt etter vår første bolonka som betyr utrolig mye for meg. Chica er min første bolonka. Hun er nå 10 år gammel. 

BIG 9 BIS 4

Siste uteutstillingen i år ble litt av en utstilling for vår del. Der Chay blir historisk da han som første bolonka i Norge vinner gruppe 9 og i tillegg blir Best in Show nummer 4. Så utrolig stolt av denne vakre gutten❤️❤️

Rasespesialen

I juni i gikk turen til årets Rasespesial på Hadeland. I kåringsklassene ble vi beste par og Zoja vann klassen for beste pels😊

Finsk Chsmpion

I sommer reiste vi på ferie til Finland. Der ble Chay finsk champion. 

Dansk Champion og dermed Nordisk Champion

I juni reiste vi til Vejen. Der ble Chay dansk champion og fikk da tittelen Nordisk Champion🙂🙂🙂 Så stolt av han. 

Årets Rasevinner 2016

Utrolig stolt av denne gutten her som ble rasevinner 2016. NORDJV-15 N UCH SE UCH Chay-Cvet Vinny vrch

Norsk og Svensk Champion

NKK Bø 2017 ble Chay-Cvet Vinny vrch Norsk Champion på sitt første forsøk. Nettopp fylt 2 år. Han ble også da Svensk Champion da han hadde hvilende Cert fra Sverige. Han ble BIM vinner på årets førset NKK utstilling 2017.

Nordisk Vinner 2016

Nordisk Vinner 2016 Zoja-Cvet Vinny vrch. BIM vinner dag 2 også i Danmark Herning der 13 RTB stilte.

Dansk Champion Nordisk Champion Dansk Vinner 2016

Før jul tok vi turen til Danmark og Herning. Der ble Zoja BIM vinner og dermed Nordisk Champion og Danskvinner 2016. Så utrolig stolt av denne jenta mi.

Svensk Champion

Tvååker juli 2016 ble Zoja-Cvet Vinny vrch Svensk Champion.

Beste hode og utrykk

Utrolig stolt av Zoja-Cvet Vinny vrch som vann kåringsklassen for beste hode og uttrykk på Norges første rasespesial. Hun ble også BIM vinner. Så all honnør til handler Lena som ble både BIR og BIM vinner på Norges første rasespesial. Så stolt av deg også.

Trippelvinner

Utrolig stolt av Chay-Cvet Vinny vrch som ble Trippel BIR vinner på Hadeland juni 2016. Han fikk sitt første storcert på Norges første rasespesial der 17 RTB stilte.

Norsk Champion

Zoja-Cvet Vinny vrch ble Norsk Champion på sitt første forsøk. Det skjedde i Letohallen Norsk miniatyrhund Klubb Mars 2016. Så stolt av den fine pia mi.

Patellasjekk

19 januar 2016 var Chay-Cvet Vinny vrch på patellasjekk hos sin dyrlege på Heimdal Dyreklinkk. Det gikk veldig bra da alt var Ok. 0/0 

Det ble også tatt prøver for PRA og FF som ble sendt til Tyskland. Så da er det bare å vente i spenning på svar resultenene der. 

Nordisk Juniorvinner 2015

11 desember reiste Lena og jeg til Sverige med Chay-Cvet Vinny vrch og Xann-Cvet Vinny vrch. Hele 28 Bolonka stilte. Så vi er utrolig stolt av Chay som fikk tittelen NORDJV-15. 

Norsk Vinner 2015

Norsk Vinnerutstilling på Hamar I regi av NKK. Xann-Cvet første utstilling som champion gikk jo veldig bra da hun ble BIM og Norsk Vinner 2015. 11 RTB stilte. Utrolig stolt av Xanndy 

ChampionXanndy

September 2015 var en stor dag for oss da Xann-Cvet Vinny vrch ble Norsk og Svensk Champion på MiniatyrUtstillingen  i Verdal.Dommer var Arne Foss

Tanker rundt Kennelnavn!

8. jun, 2015

Velkommen til Chay-Cvet Vinny vrch

Da har vi fått oss en hanne i flokken Chay-Cvet Vinny vrch

Det er utrolig synd at Chica ikke er godkjent i NKK derfor vil jeg hedre henne på den måte at det er hun som vil stå i fokus i min tanke på Kennelnavn og det er hun som skal være i logoen min! Chica er min første bolonka og hun er meget spesiell for meg!! Navnet på Kennelen kommer når jeg har fått det godkjent!!!